Pyörän osat - Osta halpoja pyöränosia netistä

Sinun ei tarvitse mennä pyöräkauppaan löytääksesi parhaita osia pyörääsi. Voit nimittäin ostaa pyöränosia myös netistä erittäin hyvillä hinnoilla, esimerkiksi täältä meiltä.

Täältä löydät kaikki osat mitä tarvitset huoltoon tai päivittäimiseen parempiin osiin. Meiltä löydät yhteensopivat osat mm. maantiepyörään, hybridipyörään, kuten myör maastopyörään.

Uusilla pyöränosilla voi rikkinäisestäkin pyörästä saada kuin uuden, ellei jopa paremman. Päivittämällä pyöräsi parempiin osiin saat aivan uudenlaisen tunteen pyöräillessäsi.

Meiltä löydät kaikki pyöränosat riippumatta siitä, oletko vaihtamassa vain ketjun ja kasetin, vai oletko rakentamassa kokonaan uutta pyörää alusta asti.

Polkupyörä vaatii paljon kolhuja ja kulutusta ennenkuin on aika kiittää pyörää yhteisisitä vuosistanne. Vanhastakin pyörästä saa erittäin toimivan ja raikkaan pyörän, kun vain puhdistat sen, teet pienen huollon kuluviin osiin

ja vaihdat esimerkiksi uuden satulan ja uudet kädensijat.

cykeldelar

Pyöränosia tunnetuilta merkeiltä

Olemme huolellisesti valinneet meiltä löytyvät pyöränosat. Meiltä löydät kaiken ensiluokkaisista pyöränosista, huokeampiin mutta laadukkaisiin osiin.

Men hankimme pyöränosat markkinoiden tunnetuimmilta merkeiltä kuten Shimano, Sram, Campagnolo, Bontrager, Avid, Tektro, Cane Creek, Jagwire, BBB, TEC, Problem Solvers, XLC, Spectra, Cavo, Schwalbe, Maxxis, WTB tyres, Rock Shox, Dimension, Fox Racing Shox ja monelta monelta muulta.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikeat osat juuri sinun pyörääsi?

Välillä voi olla vaikea löytää juuri sinun pyörääsi sopivat osat. Voit käyttää apuna kategoriota ja käytännöllisiä filttereitämme. Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua,

voit aina kääntyä pyöräexperttiemme puoleen, jotka tietävät pyöristä ja pyöränosista lähes kaiken, ja auttavat sinua löytämään juuri sinun pyörääsi sopivat osat.