Kuvaus

Modulaarinen vaunu aktiivisille perheille, jotka etsivät sekä mukavuutta että joustavuutta

Kestävä ja helppokäyttöinen myyntihitti Thule Chariot Sport 2 Double Gen 3 on suunniteltu tekemään harjoittelusta turvallista, helppoa ja hauskaa. Modulaarinen vaunu, joka soveltuu sekä pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun että hiihtoon ja toimii yhtä hyvin päivittäisessä työmatkaliikenteessä kuin intensiivisessä harjoittelussa ympäri vuoden. Turvallinen ja vakaa vaunu, jossa on tilaa yhdelle tai kahdelle lapselle ja joka kestää kovaa käyttöä, sekä kaikenlaisissa sääolosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina. Vaunu tarjoaa erinomaista mukavuutta ja vaikuttavaa joustavuutta perheille, jotka haluavat seikkailunhaluista ulkoilmaelämää ja nauttivat aktiivisesta elämäntyylistään.

Tämä joustava vaunu voidaan helposti muuntaa – nopea 180 asteen pyöränkääntö yhdellä kädellä muuttaa pyörävaunun lastenvaunuksi vain muutamassa sekunnissa. Voit myös hankkia juoksu- tai hiihtosetin (nämä myydään erikseen), mikä tekee vaunusta optimaalisen harjoittelukumppanin. Siirtyminen eri aktiviteettien välillä on sujuvampaa ja mukavampaa kuin koskaan, mikä on täydellistä sekä vanhemmille että lapselle.

Kuten tavallista, Thule on panostanut turvallisuusominaisuuksiin ja tämä 3. sukupolvi on päivitetty uudella suunnittelulla pyörän varressa, joka nyt kiinnitetään pienen klikkauksen avulla, mikä yksinkertaistaa kiinnitystä ja lisää turvallisuutta integroidun lukitusmekanismin varmistamalla, että se kiinnitetään oikein joka kerta. Tehokkaat levyjarrut mahdollistavat pysähtymisen hetkessä juostessa ja sisäänrakennettu LED-valaistus varmistaa, että näyt kaikissa sää- ja valo-olosuhteissa.

Vaunun sisällä lapset toivotetaan tervetulleiksi miellyttävän pehmeällä plyysillä ergonomisesti muotoilluissa istuimissa, mikä yhdessä luo vertaansa vailla olevan mukavuuden. Modulaarinen istuinrakenne tarkoittaa, että voit valita yhden lapsen istumaan keskelle tai kaksi lasta kummallekin puolelle vaunua. Nämä joustavat istuimet, yhdelle tai kahdelle lapselle, täyttävät jokaisen perheen yksilölliset tarpeet.

Alan johtava ilmanvaihto antaa lapsille nautittavan ja ilmavan ajokokemuksen ja kaikki mallit on lisäksi valmistettu kestävästä materiaalista, joka ei ole vain PFAS-vapaa vaan myös suojaa haitallisilta auringon säteiltä ja tarjoaa mahdollisuuden korjata tai vaihtaa vaunua, mikä pidentää sen käyttöikää entisestään.

Mitä ominaisuuksia Chariot Sport 2 Double Gen 3 tarjoaa?

 • Ansaitusti voittanut arvostetun iF DESIGN AWARD 2024
 • Uniikki kaikki yhdessä -ratkaisu - Neljä aktiviteettia ja neljä vuodenaikaa samalla vaunulla
 • Suunniteltu sopimaan täydellisesti pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja hiihtoon (juoksu- ja hiihtosetit myydään erikseen)
 • Mukana tuleva sadesuoja ja aurinkosuoja pitävät lapsen kuivana ja suojaavat auringolta
 • Käsikäyttöiset levyjarrut - Lisäävät hallintaa jyrkässä maastossa ja juostessa
 • Täysin pehmustettu, taittuva istuin tarjoaa mukavan comfortin päiväunille - Voidaan helposti taittaa kasaan myös yhdellä kädellä!
 • FlipWing - Helppo vaihtaa pyöräilystä kävelyyn, kääntämällä renkaat ympäri samalla kun vaunu on kiinnitetty pyörään
 • Uusi pyörän varsi mahdollistaa vaunun helpon ja turvallisen kiinnittämisen ja irrottamisen pyörästä yhdellä kädellä
 • Säädettävä jousitus - Voit mukauttaa mukavuutta kun lapsesi kasvaa tai jos kuljetat raskaampia esineitä vaunussa
 • Suuri lastikori vetoketjulla turvallisempaan säilytykseen - Voidaan pakata pois luomaan lisää tilaa juoksuaskelille juoksun aikana
 • Kokoontaitettava - Kompakti, helppokäyttöinen taittomekanismi, joka tekee vaunun mukaan ottamisesta helpompaa kuin koskaan
 • Sisäänrakennettu LED-valaistus (takavalo) paremman näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi kaikissa olosuhteissa, kellonaikoina ja vuodenaikoina
 • Ilmastoidut sisätilat irrotettavilla ikkunoilla ja aurinkosuojilla, joita voidaan säätää monella tavalla
 • Venttiilit, jotka optimoivat ilmanvaihdon ja ilmastoinnin - Irrotettavat puristimet, jotka lisäävät ilmanvaihtoa sadesuojan käytön aikana
 • Thule Click n’ Store - Kätevä säilytysratkaisu kävely-, juoksu- ja pyöräilyseteille eri aktiviteettitiloissa
 • Mukavat pehmustetut istuimet, jotka ovat irrotettavissa ja helppo puhdistaa

Mitkä ovat Chariot Sport 2 Double Gen 3:n tärkeimmät tekniset tiedot?

 • Max lasten lukumäärä: 2 (tietenkin myös yhden lapsen kanssa toimii hyvin)
 • Lapsen maksimipaino: 22 kiloa per lapsi (44 kiloa yhteensä)
 • Max kantavuus lastenistuimelle: 42 kg
 • Mitat avattuna: 94.8 x 87.0 x 79.5 cm
 • Mitat taitettuna: 86.3 x 77.3 x 37.5 cm
 • Paino: 20.3 kg
 • Akseliväli: 55.5 cm
 • Istuinkorkeus: 64 cm
 • Oviaukon leveys: 80 cm
 • Turvavyö: 5-pistevyö

Mitä sisältyy kun ostat Chariot Sport 2 Double Gen 3?

 • Thule Chariot Sport 2 Double Gen 3
 • Pyöräilysetti
 • Kävelysetti
 • Ilmanvaihtoklipit

Lisää Thule Chariot sarjasta

Täältä löydät Thule Chariot -sarjan monitoimi- ja pyörävaunut yhdelle tai kahdelle lapselle. Thule Chariotin avulla voit helposti ja turvallisesti ottaa lapsesi mukaan pyöräretkelle, lenkille tai hiihtoretkelle, jos valitset monitoimivaunun. Thule Chariotin pyörävaunut eivät ainoastaan tarjoa uuden tason turvallisuutta, vaan niissä on myös useita älykkäitä toimintoja ja säilytystiloja.

Thule Chariotin avulla voit tutkia uusia maastoja ja liikkua niin sorateillä kuin maastossa. Sen poikkeuksellinen jousitus tekee ajomatkasta pehmeän ja miellyttävän riippumatta alustasta. Lisäksi sen turvallisuus on huippuluokkaa poikkeuksellisen 5-pistevaljaan ansiosta.

Thule Chariot on helppo asentaa ja irrottaa pyörästä. Muutamalla nopealla liikkeellä saat sen muutettua lastenvaunuksi, jota voit käyttää kaupungilla kävellessä. Jos sinulla on monitoimivaunu, voit oikeiden tarvikkeiden avulla muuttaa sen käteväksi hiihtovaunuksi.

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot

Thule Chariot Sport 2 Gen 3

Kaikki Thulen uskomattoman suositun Chariot Sport -sarjan mallit ovat monilajivaunuja ja pyöräkärryjä, jotka on erityisesti suunniteltu yhdelle tai kahdelle lapselle. Tällaisen pyöräkärryn avulla voitte yhdessä löytää uusia alueita ja ympäristöjä, ja koska voitte liikkua vaivattomasti kaikkea sileästä asfaltista kuoppaisiin sorateihin ja aivan erityyppisiin maastoihin. Ja sen erinomaisen jousituksen ansiosta ajomatka pysyy pehmeänä ja miellyttävänä riippumatta päivän alustasta.

Sen huikean jousituksen lisäksi turvallisuus on huippuluokkaa, kiitos poikkeuksellisen 5-pistevaljaiden ja sen kestävien ja luotettavien materiaalien. Nämä pyöräkärryt eivät ainoastaan vie turvallisuutta uudelle tasolle, vaan niissä on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia ja käytännöllisiä säilytysmahdollisuuksia. Sisäänrakennettu LED-valaistus tarjoaa korkean näkyvyyden ja varmistaa, että näytte kaikissa sää- ja valo-olosuhteissa. Tehokkaat levyjarrut mahdollistavat pysähtymisen hetkessä, mikä on täydellistä kun juoksette kaupunkiympäristössä.

Nämä kärryt ovat erittäin helppoja asentaa ja irrottaa pyörästä, ja muutamalla nopealla liikkeellä muunnat pyöräkärrysi luotettavaksi, vakaaaksi ja turvalliseksi lastenvaunuksi, jota koko perhe voi käyttää kaupungilla kävellessänne. Haluatko, että pyöräkärrylläsi on vielä enemmän käyttötarkoituksia? Thule Chariot Jogging Kit -sarjan avulla se muuttuu täydelliseksi juoksuvaunuksi ja Thule Chariot Cross -hiihtosarjan avulla se muuttuu kelkaksi, joka varmistaa, että voit helposti ottaa lapset mukaan hiihtoladuille.

Kaikki Chariot Sport -sarjan pyörälastenvaunut on lisäksi suunniteltu mukautumaan lapsen kasvaessa. Ne on suunniteltu kuljettamaan yhtä tai kahta lasta, joiden yhteispaino on enintään 22 kiloa per lapsi. Vanhemmat voivat yleensä aloittaa pyöräilyn lapsensa kanssa, kun tämä on 10–12 kuukauden ikäinen, mutta on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jos lapsi on alle vuoden ikäinen ja lapsen on aina käytettävä kypärää pyörän takana. Vanhemmat voivat aloittaa juoksemisen lapsensa kanssa 6 kuukauden iässä, suosittelemme pysymään tasaisella alustalla kunnes lapsi on vähintään vuoden ikäinen. Mitä tulee hiihtoon, vanhemmat voivat aloittaa sen, kun lapsi on 6 kuukauden ikäinen, silloin tulee hiihtää valmiiksi tehtyillä hiihtoladuilla.

Tiesitkö, että kaikki Thulen pyöräkärryt kolaritestataan huippumoderneissa testilaitoksissa, mikä takaa, että vaunut todella ylittävät kaikki tarvittavat testistandardit. Thulen testikeskuksessa Ruotsin Hillerstorpin kaupungissa varmistetaan, että kaikki mallit kestävät jopa kaikkein kovimmat olosuhteet, käyttämällä tiukkoja sisäisiä testejä. Thulen kotona ollaan hyvin tietoisia siitä, että pyöräkärryt on itse asiassa valmistettu maailman tärkeimmille ihmisille!

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot Sport 2 Gen 3
Tuotetiedot
Tuotenumero 197074564740
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Musta
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Sport 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 79.8 x 87 cm
Lasten määrä 2 kpl
Maksimi kuorma (kg) 44 kg
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 20.3 kg
Valmistajan tuotenumero 10201031
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-sport-2-double-_-10201031
Arvostelut
Tuotenumero 197074564740
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Musta
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Sport 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 79.8 x 87 cm
Lasten määrä 2 kpl
Maksimi kuorma (kg) 44 kg
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 20.3 kg
Valmistajan tuotenumero 10201031
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-sport-2-double-_-10201031
Reviews