Kuvaus

Aktiivisille perheille suunniteltu pyörävaunu, joka tarjoaa mukavuutta ja monipuolisuutta

Tukeva monilajivaunu Thule Chariot Cross 2 Single Gen 3 on helppokäyttöinen yleisvaunu, joka soveltuu pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja maastohiihtoon ja on yhtä sopiva päivittäiseen työmatkaliikenteeseen kuin viikonloppuseikkailuihin koko perheen kanssa. Vaunu on turvallinen ja vakaa monilajivaunu tai pyörävaunu, jossa on tilaa yhdelle lapselle ja joka kestää hyvin kovaakin käyttöä ja kaikenlaisia sääolosuhteita läpi neljän vuodenajan. Vaunu tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja on vaikuttavan monipuolinen perheille, jotka haluavat seikkailunhaluista ulkoilmaelämää ja pitävät aktiivisesta elämäntavastaan.

Tämä joustava vaunu voidaan helposti muuntaa – pyörävaunusta lastenvaunuksi muuttaminen onnistuu nopeasti yhdellä kädellä pyöräyttämällä. Voit myös hankkia erikseen myytävän juoksu- tai maastohiihtosetin, joka tekee vaunusta optimaalisen harjoittelukumppanin. Aktiviteettien välillä siirtyminen on sujuvampaa ja mukavampaa kuin koskaan, mikä on täydellistä sekä vanhemmille että lapselle.

Thule on aina pitänyt turvallisuusominaisuudet etusijalla, ja tämä 3. sukupolvi on päivitetty uudella suunnittelulla pyörävarressa, joka kiinnitetään nyt pienen klikkauksen avulla, mikä yksinkertaistaa kiinnitystä ja lisää turvallisuutta integroidun lukitusmekanismin ansiosta, joka varmistaa oikean kiinnityksen joka kerta. Käytännöllinen irrotettava takavalo ja heijastimet sivuilla ja renkaissa varmistavat näkyvyyden kaikissa sää- ja valo-olosuhteissa. 

Vaunun sisällä lapset toivotetaan tervetulleiksi pehmeään plyysiin ergonomisesti muotoillussa istuimessa, mikä yhdessä luo vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Nämä mukavat yhden lapsen istuimet vastaavat useimpien perheiden tarpeita. Kaikki mallit on lisäksi valmistettu kestävästä materiaalista, joka ei ole vain PFAS-vapaa, vaan suojaa myös auringon haitallisilta säteiltä ja mahdollistaa vaunun korjaamisen tai vaihdon, mikä pidentää sen käyttöikää entisestään.

Mitkä toiminnot ovat Chariot Cross 2 Single Gen 3:ssa?

 • Uniikki kaikki yhdessä -ratkaisu - Neljä aktiviteettia ja neljä vuodenaikaa yhdellä ja samalla vaunulla
 • Suunniteltu sopimaan täydellisesti pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja hiihtoon (juoksu- ja hiihtosetit myydään erikseen)
 • Mukana tuleva sadesuoja ja aurinkosuoja pitävät lapsen kuivana ja suojaavat auringolta
 • Täysin pehmustettu, taitettava istuin tarjoaa ihanan mukavuuden päiväunille - Voidaan helposti taittaa kasaan yhdellä kädellä!
 • FlipWing - Helppo vaihtaa pyöräilystä kävelyyn, kääntämällä renkaat ylös alas samalla kun vaunu on kiinnitetty pyörään
 • Säädettävä jousitus - Voit mukauttaa mukavuutta lapsesi kasvaessa tai kun kuljetat raskaampia esineitä vaunussa
 • Suuri vetoketjullinen säilytystasku turvallisempaan säilytykseen - Voidaan pakata pois luodakseen lisää tilaa juoksuaskelille juostessa
 • Kokoontaitettava - Kompakti, helppokäyttöinen taittomekanismi tekee vaunun mukaan ottamisesta helpompaa kuin koskaan
 • Thule Delight takavalo lisää näkyvyyttä ja siten turvallisuutta ja kuuluu nyt mukaan heti alusta alkaen
 • Ilmanvaihtoaukot, jotka optimoivat ilmanvaihdon ja ilmastoinnin - Irrotettavat puristimet lisäävät ilmanvaihtoa sadesuojaa käytettäessä
 • Thule Click n’ Store - Käytännöllinen säilytyspaikka kävely-, juoksu- ja pyöräilyvarusteille eri aktiviteetitiloissa
 • Mukavat pehmustetut istuimet, jotka ovat irrotettavissa ja helppo puhdistaa

Mitkä ovat Chariot Cross 2 Single Gen 3:n tärkeimmät tekniset tiedot?

 • Max lasten lukumäärä: 1
 • Lapsen enimmäispaino: 22 kg
 • Lastenvaunun enimmäiskantavuus: 34 kg
 • Mitat avattuna: 94.8 x 87 x 65.1 x 
 • Mitat taitettuna: 86.3 x 63.3 x 37.5 cm
 • Paino: 18.3 kg
 • Hartioiden leveys: 40.5 cm
 • Istuimen korkeus: 64 cm
 • Oven läpimenon leveys: 65.1 cm
 • Turvavyö: 5-pistevaljaat

Mitä kuuluu mukaan, kun ostat Chariot Cross 2 Single Gen 3:n?

 • Thule Chariot Cross 2 Single Gen 3
 • Pyöräilysetti
 • Kävelysetti
 • Takavalo
 • Tuuletusklipsit

Lisää Thule Chariot sarjasta

Täältä löydät Thule Chariot -sarjan monitoimi- ja pyörävaunut yhdelle tai kahdelle lapselle. Thule Chariotin avulla voit helposti ja turvallisesti ottaa lapsesi mukaan pyöräretkelle, lenkille tai hiihtoretkelle, jos valitset monitoimivaunun. Thule Chariotin pyörävaunut eivät ainoastaan tarjoa uuden tason turvallisuutta, vaan niissä on myös useita älykkäitä toimintoja ja säilytystiloja.

Thule Chariotin avulla voit tutkia uusia maastoja ja liikkua niin sorateillä kuin maastossa. Sen poikkeuksellinen jousitus tekee ajomatkasta pehmeän ja miellyttävän riippumatta alustasta. Lisäksi sen turvallisuus on huippuluokkaa poikkeuksellisen 5-pistevaljaan ansiosta.

Thule Chariot on helppo asentaa ja irrottaa pyörästä. Muutamalla nopealla liikkeellä saat sen muutettua lastenvaunuksi, jota voit käyttää kaupungilla kävellessä. Jos sinulla on monitoimivaunu, voit oikeiden tarvikkeiden avulla muuttaa sen käteväksi hiihtovaunuksi.

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot

Thule Chariot Cross 2 Gen 3

Kaikki Thulen suositun Chariot Cross -sarjan mallit ovat monitoimi- ja pyörävaunuja, jotka on erityisesti suunniteltu yhdelle tai kahdelle lapselle. Tällaisella pyörävaunulla voitte yhdessä löytää uusia alueita ja ympäristöjä, ja koska voitte liikkua vaivattomasti kaikkea sileästä asfaltista kuoppaisiin sorateihin ja aivan toisenlaisiin maastoihin asti. Ja kiitos sen poikkeuksellisen mukavan jousituksen, ajomatka pysyy pehmeänä ja miellyttävänä riippumatta päivän alustasta.

Lisäksi sen upean jousituksen lisäksi turvallisuus on myös huippuluokkaa, kiitos poikkeuksellisen 5-pistevaljaiden ja sen kestävien ja luotettavien materiaalien. Nämä pyörävaunut eivät ainoastaan vie turvallisuutta uudelle tasolle, vaan niissä on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia ja käytännöllisiä säilytysmahdollisuuksia. Thulen irrotettava takavalo Thule Delight ja vaunun sivujen ja pyörien heijastimet takaavat, että näyt kaikissa olosuhteissa.

Nämä vaunut ovat erittäin helppoja asentaa ja irrottaa pyörästä, muutamalla nopealla otteella muunnat pyörävaunusi luotettavaksi, vakaaaksi ja turvalliseksi lastenvaunuksi, jota koko perhe voi käyttää kävellessään kaupungilla. Haluatko, että pyörävaunullasi on vielä enemmän käyttömahdollisuuksia? Thule Chariot Jogging kit -sarjan avulla se muuttuu täydelliseksi juoksuvaunuksi ja Thule Chariot Cross -hiihtosarjan avulla se muuttuu pulkaksi, joka varmistaa, että voit helposti ottaa lapset mukaan hiihtoladuille.

Kaikki Chariot Cross -sarjan pyörälastenvaunut on lisäksi suunniteltu mukautumaan lapsen kasvaessa. Ne on suunniteltu kuljettamaan yhtä tai kahta lasta, joiden yhteispaino on enintään 22 kiloa per lapsi. Vanhemmat voivat yleensä aloittaa pyöräilyn lapsensa kanssa, kun tämä on 10–12 kuukauden ikäinen, mutta on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jos lapsi on alle vuoden ikäinen, ja lapsen on aina käytettävä kypärää pyörän takana. Vanhemmat voivat aloittaa juoksemisen lapsensa kanssa 6 kuukauden iässä, suosittelemme, että pysytte tasaisella alustalla, kunnes lapsi on vähintään vuoden ikäinen. Hiihdon osalta vanhemmat voivat aloittaa sen, kun lapsi on 6 kuukauden ikäinen, silloin pitäisi olla hiihtoladut, jotka on valmisteltu hiihtäjille.

Tiesitkö, että kaikki Thulen pyörävaunut testataan huippumoderneissa testilaitoksissa, jolloin voidaan taata, että vaunut todella ylittävät kaikki tarvittavat testistandardit. Thule Test Centerissä Ruotsin Hillerstorpin kaupungissa varmistetaan, että kaikki mallit kestävät rankimmatkin olosuhteet, tiukkojen sisäisten testien avulla. Thulen kotona ollaan hyvin tietoisia siitä, että pyörävaunut on itse asiassa valmistettu kaikkein tärkeimmille ihmisille koko laajassa maailmassa!

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Tuotetiedot
Tuotenumero 197074564795
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Beige
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 65.1 x 87 cm
Lasten määrä 1 kpl
Maksimi kuorma (kg) 22
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 16.8 kg
Valmistajan tuotenumero 10201036
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-cross-2-single-_-10201036
Arvostelut
Tuotenumero 197074564795
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Beige
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 65.1 x 87 cm
Lasten määrä 1 kpl
Maksimi kuorma (kg) 22
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 16.8 kg
Valmistajan tuotenumero 10201036
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-cross-2-single-_-10201036
Reviews