Kuvaus

Pyöräilyaktiivisille perheille, jotka etsivät mukavuutta ja joustavuutta

Jämäkkä monilajivaunu Thule Chariot Cross 2 Double Gen 3 on helppokäyttöinen monipuolinen vaunu, joka soveltuu pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja maastohiihtoon. Vaunu sopii niin päivittäiseen työmatkaliikenteeseen kuin viikonloppuseikkailuihin koko perheen kanssa. Vaunu on turvallinen ja vakaa monilaji- tai pyörävaunu, jossa on tilaa kahdelle lapselle ja joka kestää kovaakin käyttöä – kaikissa sääolosuhteissa ja ympäri vuoden. Vaunu tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja tarjoaa vaikuttavaa joustavuutta perheille, jotka haluavat elää seikkailunhaluista ulkoilmaelämää ja nauttivat aktiivisesta elämäntyylistään.

Tämä joustava vaunu muuntuu helposti – nopea pyöränkierto yhdellä kädellä muuttaa pyörävaunun kävelyvaunuksi muutamassa sekunnissa. Voit myös hankkia juoksu- tai maastohiihtosetin (nämä myydään erikseen), mikä tekee vaunusta optimaalisen harjoittelukumppanin. Siirtyminen eri aktiviteettien välillä on sujuvampaa ja mukavampaa kuin koskaan, mikä on täydellistä sekä vanhemmille että lapsille.

Kuten aina, Thule on panostanut turvallisuusominaisuuksiin, ja tässä 3. sukupolvessa on päivitetty uudella pyörävarren muotoilulla, joka kiinnitetään nyt pienellä klikkauksella, mikä yksinkertaistaa kiinnitystä ja lisää turvallisuutta integroidun lukitusmekanismin avulla, joka varmistaa, että se kiinnittyy oikein joka kerta. Käytännöllinen irrotettava takaheijastin ja heijastimet sivuilla ja pyörissä varmistavat, että näyt kaikissa sää- ja valo-olosuhteissa. 

Vaunun sisällä lapset toivotetaan tervetulleiksi miellyttävän pehmeään plyysiin ergonomisesti muotoilluissa istuimissa, mikä yhdessä luo vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Modulaarinen istuinrakenne tarkoittaa, että voit valita yhden lapsen istumaan keskelle tai kaksi lasta kummallekin puolelle vaunua. Näiden joustavien istuinten ansiosta, yhdelle tai kahdelle lapselle, vaunu vastaa jokaisen perheen yksilöllisiä tarpeita.

Kaikki mallit on lisäksi valmistettu kestävästä materiaalista, joka ei ole vain PFAS-vapaa, vaan suojaa myös auringon haitallisilta säteiltä, ja tarjoaa mahdollisuuden korjata tai vaihtaa vaunun, mikä pidentää sen käyttöikää entisestään.

Mitkä ovat Chariot Cross 2 Double Gen 3:n ominaisuudet?

 • Uniikki kaikki yhdessä -ratkaisu - Neljä aktiviteettia ja neljä vuodenaikaa samalla vaunulla
 • Suunniteltu sopimaan täydellisesti pyöräilyyn, kävelyyn, juoksuun ja hiihtoon (juoksu- ja hiihtosetit myydään erikseen)
 • Mukana tuleva sadesuoja ja aurinkosuoja pitävät lapsen kuivana ja suojaavat auringolta
 • Täysin pehmustettu, taitettava istuin tarjoaa ihanaa mukavuutta päiväunille - Voidaan taittaa helposti myös yhdellä kädellä!
 • FlipWing - Helppo vaihtaa pyöräilystä kävelyyn, kääntämällä pyörät ylös alas samalla kun vaunu on kiinnitetty pyörään
 • Säädettävä jousitus - Voit mukauttaa mukavuutta lapsen kasvaessa tai kun kuljetat raskaampia esineitä vaunussa
 • Suuri lastikori vetoketjulla turvallisempaan säilytykseen - Voidaan pakata pois luodakseen lisää tilaa juoksuaskelille juoksun aikana
 • Taitettava - Kompakti, helppokäyttöinen taittomekanismi, joka tekee vaunun kuljettamisesta helpompaa kuin koskaan
 • Thule Delight takavalo lisää näkyvyyttä ja siten turvallisuutta ja sisältyy nyt jo alusta alkaen
 • Ilmastoinnin optimoivat tuuletusaukot - Irrotettavat puristimet lisäävät ilmanvaihtoa sadesuojaa käytettäessä
 • Thule Click n’ Store - Käytännöllinen säilytysratkaisu kävely-, juoksu- ja pyöräilyvarusteille eri toimintatiloissa
 • Mukavat pehmustetut istuimet, jotka ovat irrotettavat ja helppo puhdistaa

Mitkä ovat Chariot Cross 2 Double Gen 3:n tärkeimmät tekniset tiedot?

 • Enimmäismäärä lapsia: 2 (tietysti myös yksi lapsi käy hyvin)
 • Lapsen enimmäispaino: 22 kg per lapsi (44 kg yhteensä)
 • Lastenkuljetuskärryn enimmäispainokapasiteetti: 42 kg
 • Mitat avattuna: 94.8 x 87.0 x 79.5 cm
 • Mitat taitettuna: 86.3 x 77.3 x 37.5 cm
 • Paino: 18.7 kg
 • Hartioiden leveys: 55.5 cm
 • Istuinkorkeus: 64 cm
 • Oviaukon leveys: 80 cm
 • Turvavyö: 5-pistevaljaat

Mitä sisältyy, kun ostat Chariot Cross 2 Double Gen 3:n?

 • Thule Chariot Cross 2 Double Gen 3
 • Pyöräilysetti
 • Kävelysetti
 • Takavalo
 • Tuuletusklipsit

Lisää Thule Chariot sarjasta

Täältä löydät Thule Chariot -sarjan monitoimi- ja pyörävaunut yhdelle tai kahdelle lapselle. Thule Chariotin avulla voit helposti ja turvallisesti ottaa lapsesi mukaan pyöräretkelle, lenkille tai hiihtoretkelle, jos valitset monitoimivaunun. Thule Chariotin pyörävaunut eivät ainoastaan tarjoa uuden tason turvallisuutta, vaan niissä on myös useita älykkäitä toimintoja ja säilytystiloja.

Thule Chariotin avulla voit tutkia uusia maastoja ja liikkua niin sorateillä kuin maastossa. Sen poikkeuksellinen jousitus tekee ajomatkasta pehmeän ja miellyttävän riippumatta alustasta. Lisäksi sen turvallisuus on huippuluokkaa poikkeuksellisen 5-pistevaljaan ansiosta.

Thule Chariot on helppo asentaa ja irrottaa pyörästä. Muutamalla nopealla liikkeellä saat sen muutettua lastenvaunuksi, jota voit käyttää kaupungilla kävellessä. Jos sinulla on monitoimivaunu, voit oikeiden tarvikkeiden avulla muuttaa sen käteväksi hiihtovaunuksi.

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot

Thule Chariot Cross 2 Gen 3

Kaikki Thulen suositun Chariot Cross -sarjan mallit ovat monitoimi- ja pyörävaunuja, jotka on erityisesti suunniteltu yhdelle tai kahdelle lapselle. Tällaisella pyörävaunulla voitte yhdessä löytää uusia alueita ja ympäristöjä, ja koska voitte liikkua vaivattomasti kaikkea sileästä asfaltista kuoppaisiin sorateihin ja aivan toisenlaisiin maastoihin asti. Ja kiitos sen poikkeuksellisen mukavan jousituksen, ajomatka pysyy pehmeänä ja miellyttävänä riippumatta päivän alustasta.

Lisäksi sen upean jousituksen lisäksi turvallisuus on myös huippuluokkaa, kiitos poikkeuksellisen 5-pistevaljaiden ja sen kestävien ja luotettavien materiaalien. Nämä pyörävaunut eivät ainoastaan vie turvallisuutta uudelle tasolle, vaan niissä on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia ja käytännöllisiä säilytysmahdollisuuksia. Thulen irrotettava takavalo Thule Delight ja vaunun sivujen ja pyörien heijastimet takaavat, että näyt kaikissa olosuhteissa.

Nämä vaunut ovat erittäin helppoja asentaa ja irrottaa pyörästä, muutamalla nopealla otteella muunnat pyörävaunusi luotettavaksi, vakaaaksi ja turvalliseksi lastenvaunuksi, jota koko perhe voi käyttää kävellessään kaupungilla. Haluatko, että pyörävaunullasi on vielä enemmän käyttömahdollisuuksia? Thule Chariot Jogging kit -sarjan avulla se muuttuu täydelliseksi juoksuvaunuksi ja Thule Chariot Cross -hiihtosarjan avulla se muuttuu pulkaksi, joka varmistaa, että voit helposti ottaa lapset mukaan hiihtoladuille.

Kaikki Chariot Cross -sarjan pyörälastenvaunut on lisäksi suunniteltu mukautumaan lapsen kasvaessa. Ne on suunniteltu kuljettamaan yhtä tai kahta lasta, joiden yhteispaino on enintään 22 kiloa per lapsi. Vanhemmat voivat yleensä aloittaa pyöräilyn lapsensa kanssa, kun tämä on 10–12 kuukauden ikäinen, mutta on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jos lapsi on alle vuoden ikäinen, ja lapsen on aina käytettävä kypärää pyörän takana. Vanhemmat voivat aloittaa juoksemisen lapsensa kanssa 6 kuukauden iässä, suosittelemme, että pysytte tasaisella alustalla, kunnes lapsi on vähintään vuoden ikäinen. Hiihdon osalta vanhemmat voivat aloittaa sen, kun lapsi on 6 kuukauden ikäinen, silloin pitäisi olla hiihtoladut, jotka on valmisteltu hiihtäjille.

Tiesitkö, että kaikki Thulen pyörävaunut testataan huippumoderneissa testilaitoksissa, jolloin voidaan taata, että vaunut todella ylittävät kaikki tarvittavat testistandardit. Thule Test Centerissä Ruotsin Hillerstorpin kaupungissa varmistetaan, että kaikki mallit kestävät rankimmatkin olosuhteet, tiukkojen sisäisten testien avulla. Thulen kotona ollaan hyvin tietoisia siitä, että pyörävaunut on itse asiassa valmistettu kaikkein tärkeimmille ihmisille koko laajassa maailmassa!

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Tuotetiedot
Tuotenumero 197074564788
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Sininen
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 79.5 x 87 cm
Lasten määrä 2 kpl
Maksimi kuorma (kg) 44 kg
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 18.7 kg
Valmistajan tuotenumero 10201035
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-cross-2-double-_-10201035
Arvostelut
Tuotenumero 197074564788
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Väri Sininen
Tuotesarja Thule Chariot, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Mitta 94.8 x 79.5 x 87 cm
Lasten määrä 2 kpl
Maksimi kuorma (kg) 44 kg
Kiekkokoko 20" (406 mm)
Paino (Valmistajan mukaan) 18.7 kg
Valmistajan tuotenumero 10201035
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/bike-trailers/bike-trailers-for-kids/thule-chariot-cross-2-double-_-10201035
Reviews