Filter
Sortera
Näytetään 6 tuotetta

Polkupyörä - osta pyörä netistä Cykelkraft.fi-verkkokaupasta

Osta uusi polkupyöräsi täältä ja avaa ovet uusille elämyksille. On mahtavaa unelmoida olevansa jossain muualla: polkupyörän päällä, ajamassa läpi kauniin maiseman. Meiltä Cykelkraftilta löydät suuren valikoiman aina edullisimmista polkupyöristä kalleimpiin maantie- ja maastopyöriin. Valikoima koostuu lasten polkupyöristä, maastopyöristä, hybridipolkupyöristä, kaupunkipolkupyöristä, fatbikeista, cyclocrosseista, maantiepyöristä, sähköpolkupyöristä ja standardipolkupyöristä (jalkajarrullisista) – toisin sanoen kaikenlaisia polkupyöriä kaikkiin vaatimuksiin. Lyömmekin useimmat kilpailijat pyörävalikoiman laajuudella.

Polkupyörän ostamisen tulee olla helppoa

Polkupyörän ostaminen ei ole aina helppoa. Sinun tulee löytää polkupyörä, joka vastaa tarpeitasi ja jonka runko on sinulle sopivan kokoinen. Olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että löytäisit sivustoltamme etsimäsi polkupyörän mahdollisimman helposti kätevien hakutoimintojen avulla. Meiltä löydät myös polkupyöräoppaita, joiden avulla saat vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Vaikka hakusuodattimemme (ei pelkästään pituutesi syöttäminen), polkupyöräoppaamme ja tuotekuvauksemme auttavat sinua löytämään oikean polkupyörän, voi valitseminen yhä mietityttää. Tässä kuvaan tulevat asiantuntijamme, jotka ovat valmiina auttamaan sinua sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Polkupyörän ostamisen tulee olla turvallista ja varmaa 

Joskus jo tehty ostopäätös voi jäädä vaivaamaan. Mikäli et ole täysin tyytyväinen polkupyöräostokseesi, on meillä aina 60 päivän avoin kauppa. Me Cykelkraftilla haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ja varmaksi polkupyöräostoksesi kanssa.

Polkupyörä

Annamme tuotteillemme hintatakuun

Kaikki pitävät edullisista hinnoista. Tästä syystä tarjoamme sinulle hintatakuun (lue lisää täältä) mikä lyhykäisyydessään tarkoittaa sitä, että mikäli olet löytänyt vastaavan pyörän halvemmalla jostain muualta kuin ostaessasi sen meiltä, hyvitämme hintojen erotuksen sinulle. Teemme tämän siksi, että tuntisit olosi turvalliseksi ostaessasi uuden polkupyöräsi Cykelkraftilta.

Polkupyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä 

Me tarjoamme polkupyöriä merkeiltä kuten Bianchi, Crescent, Monark, Nishiki, Merida, Cube, Ibis, Surly, Salsa ja Skeppshult. Tunnetut merkit valmistavat erittäin korkealaatuisia polkupyöriä. Teemme yhteistyötä vain korkealaatuisten valmistajien kanssa, koska me uskomme, että sinä asiakkaana haluat ostaa polkupyörän, joka kestää vuosien kovaa käyttöä.

Kotiinkuljetus polkupyörille

Me toimitamme kaikki polkupyörät omasta varastostamme Ruotsin Karlstadista Dachserin kotiinkuljetuksella. Se tarkoittaa sitä, että heti kun olemme lähettäneet polkupyöräsi, tulee Dachser ottamaan sinuun yhteyttä sopiakseen sinulle parhaiten sopivan toimituspäivän. Tämän jälkeen he toimittavat pyörän suoraan kotiovellesi ja samalla vältyt odottamasta lähipostissa pakettiasi. Kätevää, vai mitä?