Filter
Sortera
Näytetään 5 tuotetta

Whyte pyörät– performance by design

Whyte Bikesin historia

1994 Whyte Bikesin suunnittelutiimi loi ensimmäisen täysjousitetun maastopyörän, se oli ainoa laatuaan siihen aikaan. Se millä Whyte erottui muista maastopyörämerkeistä oli halu tehdä uusia innovaatioita maastopyöräilyn saralla. Tästä syystä Whyten pyörä oli ensimmäinen täysjousitettu maastopyörä joka voitti ammattimaisen cross-country kisan. Heidän edistyksellisyytensä muutti sitä miten maastopyörät tultiin näkemään tästä eteenpäin, ja tämä oli myös se miten merkki loi heidän suunnittelustrategian. Tästä lähtien Whyte Bikes on antanut suunnittelijoilleen täyden vapauden pyörien suunnittelussa, jotta he voisivat kehittää pyöriä jotka muuttavat pyöräilyn rajoja ja sitä mikä on mahdollista pyörälle.

Whyte valikoima

Meiltä Cykelkraftilta löydät Whyten kulmakiven - maastopyörät heidän Trail - T ja Enduro - G sarjoista. Meiltä löytyy Whyten pyöriä niin hiilikuitu- kuin alumiinirungolla. Trail sarjasta löydät tarmokkaita ja erittäin nopeasti kiihtyvä maastopyöriä jotka viihtyvät yhtä hyvin rosoisilla poluilla kuin hiekkateilläkin. Endurosarjasta löydät kompromissivapaan pyörän missä on erinomainen pito lähes kaikilla alustoilla. 

Whyte pyöriä löydät meiltä useissa eri väreissä kuten oranssi, rosa, musta ja keltainen. Vaihteiden lukumääräksi voit valita 11 tai 12 ja vaihdesarjaksi voit valita Shimanon SLX tai XT sarjan, tai SRAM GX ja XX1 Eagle. 

Me olemme erittäin ylpeitä että voimme olla Whyten jälleenmyyjä, ja olla yksi niistä harvoista joille on suotu tämä mahdollisuus Ruotsissa.