There are no products matching the selection.

Salsa-cycles

Aloita seikkailu Salsa pyörällä1 Salsa on pyörämerkki joka syntyi kokemuksesta. Kokemuksesta pyöriin, seikkailuihin ja matkoihin. Tämän kokemuksen ansiosta syntyi poikkeuksellinen pyörämerkki Salsa Cycles. Tämä tarkoittaa sitä että pyörä voi olla paljon enemmän kuin vain pyörä; Se on asia mikä vie sinut uusiin paikkoihin, tapaamaan uusia ihmisiä ja fantastisiin elämyksiin. Ja kuinka mahtavaa se onkaan kuinka paljon voit nähdä maailmaa pyörän satulasta käsin? Lyhyesti sanottuna voidaan sanoa että Salsa pyörät ovat seikkailupyöriä jotka antavat sinun nähdä maailma uusin silmin.

Salsan polkupyörät

Kun katsoo Salsan pyörävalikoimaa, löytyy sieltä ensinnäkin touring/retkipyöriä ja maastopyöriä. Voidaan sanoa että Salsa on määritelmä seikkailupyörälle. Kunnollisella touringpyörällä etenet helposti ja kevyesti riippumatta siitä millaisella alustalla ajat. Salsan touringpyörissä on erittäin hyvin tilaa tarvitsemillesi tavaroille mikä tekee siitä täydellisen pyörän pyörälomalle. 

Mikäli katostaan heidän maastopyörä tarjontaa, löydät sieltä laajan valkoiman erittäin hienoja maastopyöriä. Voit valita maastopyörän etujousituksella, tai maastopyörän jäykällä haarukalla ja isommilla renkailla. Rengaskokoja on valittavissa monia, mitkä alkavat 26" aina 27.5" tai jopa 29". Voit myös valita haluatko maastopyöräsi olevan tethty alumiinista  vai hiilikuidusta, mikä on tämän päivän kuumin tunkomateriaali markkinoilla as we speak. 

Osta Salsa-pyörä online

Meiltä on helppo ostaa Salsa-pyörä. Valitset vain mallin ja koon ja jätät tilauksen. Haluatko joitakin lisävarusteita sinun Salsa pyörääsi, kuten lokasuojat tai pullotelineen, lisäät ne vain samaan tilaukseen niin me asennamme ne pyörääsi ennen kuin lähetämme pyörän kotiovellesi asennettuna, säädettynä ja testattuna - ilman lisäkuluja. Kaikki mitä sinun tulee tehdä on ruuvata kiinni polkimet ja kääntää ohjaustanko suoraan. 

Cykelkraftilla on helppo ostaa Salsa pyörä. Jätä tilauksesi tänään, ja me hoidamme loput.