SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 8 tuotetta

Bianchi - suorituskykyisiä pyöriä

Yli 130 vuotta kokemusta polkupyörien valmistuksesta, niin ei ole ihme että Bianchi on yksi maailman johtavia pyörämerkkejä. Tänään Bianchi on maailman vanhin olemassaoleva pyörämerkki, ja näiden vuosien aikana Bianchi on onnistunut luomaan tuotemerkin joka valmistaa erittäin suorituskykyisiä pyöriä, ja joka tekee jatkuvasti uusia innovaatioita tyylin ja tekniikan saralla. Se miksi Bianchi on niin korkealle arvostettu pyörämerkki ei ole yllätys, sillä jos jollaki on niin suuri intohimo valmistaa maailman parhaita pyöriä, ei siinä luoteta tuuriin, vaan tietoon ja taitoon. Tämä ajatustapa alkoi jo 1885 Italiassa, ja pyörien ohella valmistivat he jopa moottoripyöriä ja autoja hetken aikaa. 

Suurten kisojen voittajat ovat ajaneet Bianchi-pyörällä

Tänä päivänä focus on täysin pyörien valmistuksessa, ja moderneina aikoina Bianchi on ollut osallisena niin Tour de Francen ja Giro d'itlian voitossa. Bianchi valmistaa laajaa valikoimaa erilaisia pyöriä koko markkinoiden tarpeisiin, ja meitlä löydät maastopyörät, hybridipyörät, maantiepyörät, touringpyörät ja cyclocrossit. Sen lisäksi että Bianchi valmistaa suurta valikoimaa erilaisia pyöriä, panostavat he erittäin paljon runkomateriaaliin ja hienoihin komponentteihin. Etupäässä he valmistavat hiilikuiturunkoja, mutta löydät myös Bianchi-pyöriä myös alumminista ja teräksestä.

Bianchi-väri

Bianchi pyörän tunnistaa tietenkin heidän hienosta logostaan, tunnistetaan merkki myös Bianchin omasta väristään - "Celestestä" - joka tunnetaan myös nimellä Bianchin vihreä. He joilla on tietämystä Bianchistas, tunnistavat heidän pyörät pidemmänkin matkan päästä tämän kyseisen värin perusteella. Sanonnan mukaan päri tulee Milanon taivaalta, tai sen aikaisen Italian kuningattaren silmien väristä, minkä he huomasivat silloin kun he valmistivat pyörän hänen ylhäisyydelleen. Emme voi sanoa pitääkö jokin näistä sanonnoista paikkansa, mutta voimme sanoa että et tule ikinä pettymään omsitamaasi Bianchi pyörääsi.

Bianchi