There are no products matching the selection.

All City Bikes

All City, pyörämerkki joka on pyöräilijöiltä pyöräilijöille. Heidän pitkään kestänyt rakkaus pyöriin, ihmisiin jotka pyöräilevät, ja sen positiiviset vaikutukset sekä ihmisiin että ympäristöön ovat heidän työtään ohjaava voima. All Citylla on suuri yhteisö samanmielisiä ihmisiä jotka rakastavat pyöriä, ja heidän tuotteitaan. All City valmistaa kaikkea laatupyöristä aina komponentteihin ja pyöräilyvaatteisiin. Meiltä löydät etupäässä heidän suositut cyclocrossit, touring pyörät ja maastopyörät. 

All Cityn polkupyörät

Vaikka löydätkin sivuiltamme heidän maastopyöriä ja hybridejä, myymme etupäässä All Cityn cyclocross pyöriä.Eikä ihme sillä kyseinen pyörämalli on se pyörä mihin he ovat kiinnitäneet eniten huomiota, ja tässä pyörätyypissä valikoima on suurin. All Cityn cyclocrossilla voit ajaa missä vain. Nämä pyörät muistuttavat maantiepyöriä mutta suurin ero on isommat renkaat ja jarrut. 

All Cityn pyörät on valmistettu teräksestä. Voit valita yksivaihteisen ja 22 vaihteisen pyörän väliltä. Jarrut vaihtelevat mallien välillä, joten sinulla on mahdolilsuus valita mekaaniset levyjarrut, hydrauliset levyjarrut, tai vannejarrut. Kiekkot vaihtelevat 27,5"-28" välillä ja etuhaarukat ovat jäykkiä. Haluatko pyörän missä on paljon luonnetta, tulisi sinun sijoittaa All Cityn pyörään. Pyörissä on mahtava geometria, ja hyvät komponentit, mutta ne on myös maalattu niin hienosti että itse Picasso olisi valmis hyppäämään tämän taideteoksen päälle ja lähtemään lenkille.