SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 333 tuotetta

Tändhattar & tändstift till moped

Här hittar du tändstift och tändhattar till moped, eller ja, här hittar du egentligen allt du kan tänkas behöva till din moped inom tändning och eldelar. Vi har över 300 artiklar i denna kategori så om du antingen är på jakt efter en kabelsko eller tändkabel till din moped eller något annat för den delen så hittar du det hos oss. Är du osäker på vad som passar din moped? Ta det lugnt! Ta hjälp av filtret ”passar moped” så ser du endast det reservdelar inom el och tändning dom passar till just din moped.

Vi säljer eldelar och tändning till moped från välkända varumärken som Kstar, Stylepro, Peugeot, NGK, Piaggio, Steptwo, Rieju, Tomos, Derbi, MVT, Motorforce, Ducati, MHR, Yamaha, Italkit, Exide, S6R/T och många fler.

Tändstift till moped

Tändstift är en liten komponent men ack så viktig, kanske t.o.m. den viktigaste motorkomponenten. Mopedtändstiftet ser nämligen till så att bränsleblandningen antänds och detta gör så att förbränningsmotorn fungerar. Tändstiftet i din mopedmotor är med om en hel del påfrestningar och behöver därför då och då ersättas med ett nytt. Har du hittat ett tändstift till din moped kan det vara smart att slänga ner åtminstone en till i varukorgen, då har du en i reserv ifall gnistan skulle ta slut.

Tändhatt till moped

Behöver du en tändhatt till moped? Inga problem, du hittar en mängd tändhattar här till det flesta mopeder. En Tändhatt är en anslutningskontakt som ansluter tändkabeln från tändspolen till tändstiftet. Normalt har en tändhatt en resistans på 5 ohm för att förhindra att tändstiftet bränns sönder.