Kuvaus

Kätevä Thule Chariot 2 Single Jog Kit Cross/Sport Gen 3 on sarja, joka muuttaa Thule Chariot Cross/Sport Gen 3 -pyöräkärryt korkealaatuisiksi juoksukärryiksi.

  • Sisältää alumiiniset aisanvarret ja 16-tuumaisen pyörän pikalukituksella
  • Sopii malleihin Thule Chariot Cross 2 Single Gen 3 ja Thule Chariot Sport 2 Single Gen 3
  • Helppo asentaa napsauttamalla sarja kiinni Thule FlipWingiin
  • Käytännöllinen vakaudensäätö varmistaa, että kärry kulkee suoraan
  • Päivitetty juoksusarja, joka nyt käyttää läpivientiakselimekanismia, joka kiinnitetään pyöräkärryyn turvallisemman kiinnityksen takaamiseksi

Thule Chariot Sport 2 Gen 3

Kaikki Thulen uskomattoman suositun Chariot Sport -sarjan mallit ovat monilajivaunuja ja pyöräkärryjä, jotka on erityisesti suunniteltu yhdelle tai kahdelle lapselle. Tällaisen pyöräkärryn avulla voitte yhdessä löytää uusia alueita ja ympäristöjä, ja koska voitte liikkua vaivattomasti kaikkea sileästä asfaltista kuoppaisiin sorateihin ja aivan erityyppisiin maastoihin. Ja sen erinomaisen jousituksen ansiosta ajomatka pysyy pehmeänä ja miellyttävänä riippumatta päivän alustasta.

Sen huikean jousituksen lisäksi turvallisuus on huippuluokkaa, kiitos poikkeuksellisen 5-pistevaljaiden ja sen kestävien ja luotettavien materiaalien. Nämä pyöräkärryt eivät ainoastaan vie turvallisuutta uudelle tasolle, vaan niissä on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia ja käytännöllisiä säilytysmahdollisuuksia. Sisäänrakennettu LED-valaistus tarjoaa korkean näkyvyyden ja varmistaa, että näytte kaikissa sää- ja valo-olosuhteissa. Tehokkaat levyjarrut mahdollistavat pysähtymisen hetkessä, mikä on täydellistä kun juoksette kaupunkiympäristössä.

Nämä kärryt ovat erittäin helppoja asentaa ja irrottaa pyörästä, ja muutamalla nopealla liikkeellä muunnat pyöräkärrysi luotettavaksi, vakaaaksi ja turvalliseksi lastenvaunuksi, jota koko perhe voi käyttää kaupungilla kävellessänne. Haluatko, että pyöräkärrylläsi on vielä enemmän käyttötarkoituksia? Thule Chariot Jogging Kit -sarjan avulla se muuttuu täydelliseksi juoksuvaunuksi ja Thule Chariot Cross -hiihtosarjan avulla se muuttuu kelkaksi, joka varmistaa, että voit helposti ottaa lapset mukaan hiihtoladuille.

Kaikki Chariot Sport -sarjan pyörälastenvaunut on lisäksi suunniteltu mukautumaan lapsen kasvaessa. Ne on suunniteltu kuljettamaan yhtä tai kahta lasta, joiden yhteispaino on enintään 22 kiloa per lapsi. Vanhemmat voivat yleensä aloittaa pyöräilyn lapsensa kanssa, kun tämä on 10–12 kuukauden ikäinen, mutta on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jos lapsi on alle vuoden ikäinen ja lapsen on aina käytettävä kypärää pyörän takana. Vanhemmat voivat aloittaa juoksemisen lapsensa kanssa 6 kuukauden iässä, suosittelemme pysymään tasaisella alustalla kunnes lapsi on vähintään vuoden ikäinen. Mitä tulee hiihtoon, vanhemmat voivat aloittaa sen, kun lapsi on 6 kuukauden ikäinen, silloin tulee hiihtää valmiiksi tehtyillä hiihtoladuilla.

Tiesitkö, että kaikki Thulen pyöräkärryt kolaritestataan huippumoderneissa testilaitoksissa, mikä takaa, että vaunut todella ylittävät kaikki tarvittavat testistandardit. Thulen testikeskuksessa Ruotsin Hillerstorpin kaupungissa varmistetaan, että kaikki mallit kestävät jopa kaikkein kovimmat olosuhteet, käyttämällä tiukkoja sisäisiä testejä. Thulen kotona ollaan hyvin tietoisia siitä, että pyöräkärryt on itse asiassa valmistettu maailman tärkeimmille ihmisille!

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot Sport 2 Gen 3

Thule Chariot Cross 2 Gen 3

Kaikki Thulen suositun Chariot Cross -sarjan mallit ovat monitoimi- ja pyörävaunuja, jotka on erityisesti suunniteltu yhdelle tai kahdelle lapselle. Tällaisella pyörävaunulla voitte yhdessä löytää uusia alueita ja ympäristöjä, ja koska voitte liikkua vaivattomasti kaikkea sileästä asfaltista kuoppaisiin sorateihin ja aivan toisenlaisiin maastoihin asti. Ja kiitos sen poikkeuksellisen mukavan jousituksen, ajomatka pysyy pehmeänä ja miellyttävänä riippumatta päivän alustasta.

Lisäksi sen upean jousituksen lisäksi turvallisuus on myös huippuluokkaa, kiitos poikkeuksellisen 5-pistevaljaiden ja sen kestävien ja luotettavien materiaalien. Nämä pyörävaunut eivät ainoastaan vie turvallisuutta uudelle tasolle, vaan niissä on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia ja käytännöllisiä säilytysmahdollisuuksia. Thulen irrotettava takavalo Thule Delight ja vaunun sivujen ja pyörien heijastimet takaavat, että näyt kaikissa olosuhteissa.

Nämä vaunut ovat erittäin helppoja asentaa ja irrottaa pyörästä, muutamalla nopealla otteella muunnat pyörävaunusi luotettavaksi, vakaaaksi ja turvalliseksi lastenvaunuksi, jota koko perhe voi käyttää kävellessään kaupungilla. Haluatko, että pyörävaunullasi on vielä enemmän käyttömahdollisuuksia? Thule Chariot Jogging kit -sarjan avulla se muuttuu täydelliseksi juoksuvaunuksi ja Thule Chariot Cross -hiihtosarjan avulla se muuttuu pulkaksi, joka varmistaa, että voit helposti ottaa lapset mukaan hiihtoladuille.

Kaikki Chariot Cross -sarjan pyörälastenvaunut on lisäksi suunniteltu mukautumaan lapsen kasvaessa. Ne on suunniteltu kuljettamaan yhtä tai kahta lasta, joiden yhteispaino on enintään 22 kiloa per lapsi. Vanhemmat voivat yleensä aloittaa pyöräilyn lapsensa kanssa, kun tämä on 10–12 kuukauden ikäinen, mutta on suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jos lapsi on alle vuoden ikäinen, ja lapsen on aina käytettävä kypärää pyörän takana. Vanhemmat voivat aloittaa juoksemisen lapsensa kanssa 6 kuukauden iässä, suosittelemme, että pysytte tasaisella alustalla, kunnes lapsi on vähintään vuoden ikäinen. Hiihdon osalta vanhemmat voivat aloittaa sen, kun lapsi on 6 kuukauden ikäinen, silloin pitäisi olla hiihtoladut, jotka on valmisteltu hiihtäjille.

Tiesitkö, että kaikki Thulen pyörävaunut testataan huippumoderneissa testilaitoksissa, jolloin voidaan taata, että vaunut todella ylittävät kaikki tarvittavat testistandardit. Thule Test Centerissä Ruotsin Hillerstorpin kaupungissa varmistetaan, että kaikki mallit kestävät rankimmatkin olosuhteet, tiukkojen sisäisten testien avulla. Thulen kotona ollaan hyvin tietoisia siitä, että pyörävaunut on itse asiassa valmistettu kaikkein tärkeimmille ihmisille koko laajassa maailmassa!

Katso kaikki tuotteet Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Tuotetiedot
Tuotenumero 197074564863
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Tuotesarja Thule Chariot Sport 2 Gen 3, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Valmistajan tuotenumero 20201303
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/
Arvostelut
Tuotenumero 197074564863
Merkki Thule
Vuosimalli 2024
Tuotesarja Thule Chariot Sport 2 Gen 3, Thule Chariot Cross 2 Gen 3
Valmistajan tuotenumero 20201303
Valmistajan kotisivu https://www.thule.com/sv-se/
Reviews